top of page

BOOT DUSSELDORF


Boot Düsseldorf, najveći europski sajam plovila i vodenih sportova u zatvorenom prostoru, nije samo okupljalište entuzijasta plovidbe, već i središte različitih kultura i iskustava. Usred zadivljujućih prikaza najsuvremenijih plovila i pomorskih tehnologija, održao se jedinstven, ali već tradicionalan događaj - International Breakfast Meeting. Ovo okupljanje ne samo da je prikazalo globalni doseg nautičke industrije, već je također ukazalo na važnost razumijevanja poslovanja usred generacijskih prijelaza.






Postavljanje scene


International Breakfast Meeting u Düsseldorfu je godišnja tradicija koja okuplja profesionalce, entuzijaste i lidere u industriji iz različitih zemalja. Događaj je odisao daškom budućih trendova dok su sudionici panela dijelili svoju strast prema nautičkoj industriji i obiteljskim poslovima.


Uvidi u industriju i trendovi


Osim kulturne razmjene, International Breakfast Meeting uključivao je rasprave o najnovijim trendovima i inovacijama u nautičkoj industriji. Glavni govornici iz različitih zemalja i različitih tipova obiteljskih poduzeća podijelili su uvide u tehnologije u nastajanju, održive prakse, nove prakse ljudskih resursa i razvoj industrije. Događaj je pružio vrijednu priliku za umrežavanje i potencijalnu prekograničnu suradnju.


Izgradnja mostova


International Breakfast Meeting nije odražavao samo posao i plovidba; radilo se o izgradnji mostova između ljudi iz različitih sredina koji dijele zajedničku strast. Događaj je pokazao snagu nautičke zajednice da povezuje pojedince preko granica, potičući osjećaj jedinstva i suradnje u industriji vođenoj ljubavlju prema moru. Nadamo se da ćemo istu atmosferu stvoriti i na Zagrebačkom Sajmu Nautike 16. veljače gdje nam se možete pridružiti na našem Business Brunchu. Pošaljite nam email za više informacija!

bottom of page