top of page

DOGAĐAJI ZA MLADE

U ožujku se sprema niz događaja vezanih uz mlade i nautiku. Uz proljetne promjene, budi se i nautička industrija te kreću pripreme za nadolazeću sezonu. Kreću tržišne aktivnosti poput sajmova, no među svim događajima pronalazi se nešto i za mlade. Više u tekstu niže!


Students & Yachting Open Days


Susret studenata i profesionalaca iz yachting industrije održati će se u petak, 24. ožujka u auli Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu. Sajam uključuje čarter tvrtke iz regije, koje će prezentirati samu industriju, pozitivne strane rada u nautici i više.


U sklopu eventa održati će se panel rasprava o profesionalnim karijerama unutar industrije te perspektivama i potencijalu industrije. Panelisti su prof. dr. sc. Pero Vidan - dekan Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Domagoj Milišić, direktor čarter tvrtke Croatia Yachting, Ivan Kljaković-Gašpić, hrvatski jedriličarski olimpijac, Marko Rogošić, voditelj prodaje u Euromarine charteru, Filip Miroić, student te doc. dr. sc. Luka Pezelj u ulozi moderatora.


Više na linku.





Croatia Nautic Show


Dani Hrvatske Male Brodogradnje, ove godine više poznati kao Croatia Nautic Show, okupiti će regionalne proizvođače, distributere i pružatelje usluga u Marini Kaštela od 13. do 16. travnja.


U sklopu sajma, Misli More će već tradicionalno okupiti svoje mlade članove, Young Business Professionals. Uz njihovo okupljanje, održati ćemo prezentaciju za studente sa splitskog sveučilišta te Erasmus studente. Predstaviti ćemo hrvatsku nautičku industriju, najjače dionike industrije te mogućnosti za rad i napredak. Dodati ćemo i aspekt održivog razvoja te predstaviti najbolje prakse već započete u Europi.


Ukoliko mislite da bi mogli doprinijeti našem prezentacijskom programu, pošaljite nam mail na info@mislimore.com






Kampanja za mlade u Šibeniku


Tim iz Adria Libra započeo je kampanju uključivanja mladih u nautičku industriju, posjetom Veleučilišta u Šibeniku. Adria Libar kroz svoje usluge i edukacije aktivno radi na educiranju za specifične radne pozicije u nautici. U njihovom asortimanu postoje pomorski i yachting tečajevi. Više o samom radu na njihovoj stranici novosti.



Izvor: https://unsplash.com/@lukebender


Rad kroz zajednicu najviše pomaže u podizanju osvještenosti o pojedinim temama. Upravo zato se kroz Misli More povezujemo s mladima, studentima i entuzijastima za nautiku te nam je drago vidjeti da se svijest o nautičkoj industriji podiže diljem regije uz slične inicijative.


P.S. Ne zaboravite staviti u kalendar Dane Hrvatske Male Brodogradnje te povezati se s nama!



bottom of page