top of page

VIŠE OD JEDRENJA


Skener je novi brend visokokvalificiranih skipera koji spaja posao skipera i osobnog trenera. Skeneri upravljaju plovilom, organiziraju plovidbene rute i brinu o općoj sigurnosti svih putnika. Dodatno, Skeneri nude niz aktivnosti o kojima možete više saznati u paragrafu niže.

Svi Skeneri imaju fakultetsku diplomu iz kineziologije sa specijalizacijom u jedrenju. Edukacija ne staje sa diplomom, već pojedinci koji čine tim redovito sudjeluju u dodatnim edukacijama, osposobljavanju i testiranju kako bi gostima pružili najbolju dostupnu uslugu aktivnog turizma.

Aktivnosti koje pružaju Skeneri uključuju: ronjenje na dah, plivanje, jedrenje, fitness, masažu, jogu i jedrenje na dasci. Oni skloni avanturama svakako se mogu odlučiti za ronjenje na dah ili jedrenje na dasci. Oni koji svoj odmor žele ispuniti opuštanjem mogu se odlučiti za jogu i/ili masažu. Svakako i kombinacija navedenih aktivnosti zvuči primamljivo.


Ukoliko želite postati skiper, tim Skener Yachtinga pruža uslugu Skipper Academy Skener trajanja 7 dana/ 6 noći. Na skiper akademiji predaju provjereni skiperi s bogatim iskustvom u nautičkom turizmu u vidu teorijskih i praktičnih predavanja i vježbi. Dio akademije fokusiran je i na osnove odnosa s gostima. Na slici niže pogledajte dio predavanja, dok atmosferu provjerite na sljedećem linku.Izvor: Skener Yachting web stranica


Dodatni događaji osim Sailing Opena, uključuju i Team Building varijante u trajanju od 7 dana. Minimalni broj polaznika je 10. Team Building u vidu jedrenja, uz aktivni odmor, idealna je prilika za osnažiti veze u timu, dok se otkrivaju čari hrvatske obale i razvija se niz novih vještina. Paketi Bronze, Silver, Gold i Diamond omogućuju niz pogodonosti, poput svečane večere i fotografa u Silver paketu do kušanja vina u Diamond paketu.


Naposlijetku, tu je i iznimno atraktivan paket za mlade, Student Sailing Week. Ovaj paket je predviđen za sve studente i one koji se tako osjećaju. Student Sailing Week omogućuje mladima da proslave položene ispite i/ ili radno ljeto u aktivnom, ali relaksirajućem okruženju, jedreći i trenirajući po Jadranu. Student Sailing Week u trajanju je od 7 dana te traje od 24. rujna 2022 do 1. listopada 2022 te su dostupne jedrilice za 9 do 11 osoba ili katamarani za 10 osoba. Ruta je podložna vremenskim uvjetima, no u planu su posjeta otoka Visa, Šćedra, Hvara, Šolte te Primoštena.


Ukoliko se odlučite priključiti Student Sailing Weeku, što mi nikako ne bi propustili, svakako napomenite kako ste preko našeg blog posta stigli do Skenera. Ugodno jedrenje!


ความคิดเห็น


bottom of page