top of page

BIOGRAD BOAT SHOW 2022

Od 26. do 30. listopada održao se 24. po redu Biograd Boat Show. Biograd Boat Show je najveći regionalni nautički sajam koji okuplja nacionalne i internacionalne brodograditelje, proizvođače i distributere opreme, osiguranja te čartere. Bili smo prisutni na sajmu od samog početka, a za više detalja pročitajte tekst niže.





Kao nautički sajam, Biograd Boat Show okuplja veliki broj izlagača i posjetitelja iz Hrvatske, ali i preostalih zemalja iz regije. Centralna lokacija na Jadranu je pristupačna za posjetitelje, dok termin održavanja simbolizira završetak sezone plovidbe u Hrvatskoj. U sklopu samog sajma, omogućen je B2B aspekt sastanaka između izlagača. Sajam nudi digitalnu B2B platformu, gdje se izlagači prethodno mogu povezati, upoznati te dogovoriti sastanak. U sklopu sajma omogućen je i B2B prostor za sastanke. U sklopu B2B programa, Hrvatska Gospodarska Komora održala je 6. po redu Hrvatske Dane Nautike. Dodatno, u sklopu sajma održan je Croatia Charter Expo.


Croatia Charter Expo okuplja čartere iz regije i šire i omogućuje brze i efikasne B2B sastanke između dionika. Ove godine je Croatia Charter Expo bio lociran u zasebnom izložbenom prostoru, Hali D. Važno je napomenuti kako je Biograd Boat Show zlatni član IFBSO, International Federation of Boat Show Organizers.


U sklopu Misli More održana je prezentacija 28. listopada u 16 sati u kongresnoj sali Biograd Boat Showa. Tema prezentacije je bila „Misli More – Otvorena prezentacija skupine mladih profesionalaca iz nautičke industrije“. Razgovarali smo o radu same platforme te ciljevima koji uključuju umrežavanje mlađih generacija u nautičkoj industriji, podizanje osvještenosti i razine znanja za nove trendove te poticanje izvrsnosti kod mladih uz postizanje napretka u nautičkoj industriji. Dodatno, razgovarali smo o važnosti edukacije za mlade te zašto su praktični rad i povezanost sa strukom važni za zdrave radne navike. Predstavili smo i naše edukativne materijale koji usmjeravaju prema poslovima u nautičkoj industriji. Druga tema je bila važnost i prednost kružne ekonomije u poslovanju te zašto je to jedini održivi način napretka. Naposlijetku, predstavili smo prvi hrvatski klub mladih u nautičkoj industriji te naša tri segmenta: Young Business Professionals, Women in Marine te Sustainability Hub.


Prednosti našeg kluba jesu događaji umrežavanja, novi kontakti i potencijalne suradnje, zajednički digitalni radni prostor, pristup informacijama, radne skupine te još mnoštvo toga. Naglasili smo kako je zajednica izvor ugode, motivacije i suradnje te u duhu istog održali prvi Meet up naših Young Business Professionals istog dana uvečer. Ovim putem zahvaljujemo organizatorima sajma na podršci te svim nazočnima na sudjelovanju i podržavanju naše inicijative.


Ukoliko bi htjeli znati više i/ ili učlaniti se u naš Young Business Professionals klub, obratite nam se putem maila ili društvenih mreža. Čekamo vas!


Biograd Boat Show na našem Instagramu i TikToku



 

Izlažete ili posjećujete sajam METSTRADE u Amsterdamu? Dogovorite sastanak s nama na info@mislimore.com

bottom of page