top of page

NAJČEŠĆA PITANJA

HUB

Što je Misli more. Misli plavo.?

 

Misli more. Misli plavo. je hub promotivnog i edukativnog karaktera, s posebnim naglaskom na održivi razvoj i kružno gospodarstvo, koja nastoji približiti nautičku industriju i more mladima. Hub je skupni naziv za niz networking kanala i medija, putem kojeg djeluje. On je stvorio strukturu inicijative, koja je prepoznala neiskorištene prilike u nautičkoj industriji i nedostatak prepoznavanja Hrvatske i Jadranskog mora kao mjesta za uspješnu budućnost i razvoj.

Ima li hub fizičku lokaciju?

Fizička lokacija ne postoji, što je prednost prilikom umrežavanja niza dionika nautičke industrije iz cijele Hrvatske te šire. Za naše članove zajednica organiziramo dedicirane susrete uživo.

Koja je uloga web stranice?

 

Web stranica ima edukativni karakter kojim nastoji zbližiti mlađe generacije, milenijalce i GenZ sa morem i nautičkom industrijom.

Postoje li i društvene mreže?

Naravno! Imamo Instagram, LinkedIn  i TikTok.

Na kojem području djeluje hub?

U prvoj fazi širenja hub djeluje na području Hrvatske i regije, no glavni cilj je internacionalno širenje u budućnosti.

Za što Vam se možemo javiti?

Javite nam se ako želite više informacija o hubu, ako ste mlada osoba i tražite svoju priliku u nautičkoj industriji te ukoliko ste tvrtka ili akademska ustanova koja želi biti partner projekta ili treba usluge seminara.

 

U kojem obliku pružate seminare?

Seminari mogu biti uživo ili preko Zooma/ MS Teamsa, jednodnevni ili dvodnevni, ovisno o zahtjevima i temama dogovorenim sa tvrtkom.

 

ZAJEDNICA

Kojima segmentima zajednice možemo pristupiti?

Mlađe generacije, do 35 godina, mogu pristupiti našim Young Business Professionals. Žene zaposlene u nautičkoj industriji mogu pristupiti Women in Marine.

Sastajete li se online?

Imamo mjesečne online sastanake, u vidu naših After Work Networking sessiona.

Sastajete li se offline?

Da, imamo periodične susrete na nautičkim sajmovima, gdje se priključuju i dionici iz akademske zajednice te se time jača spona između akademske zajednice i industrije.

Koje su prednosti uključivanja u zajednicu?

Upoznavanje istomišljenika, umrežavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, primitak edukativnih materijala, posebne pogodnosti na odabrane usluge te više...
bottom of page