top of page

NAJČEŠĆA PITANJA

PLATFORMA

Što je Misli more. Misli plavo.?

 

Misli more. Misli plavo. je platforma promotivnog i edukativnog karaktera, s posebnim naglaskom na održivi razvoj i kružno gospodarstvo, koja nastoji približiti nautičku industriju i more mladima. Platforma djeluje putem ove web stranice, live događaja i edukacija. Platforma je dala strukturu inicijativi, koja je prepoznala neiskorištene prilike u nautičkoj industriji i nedostatak prepoznavanja Hrvatske i Jadranskog mora kao mjesta za uspješnu budućnost i razvoj.

Ima li platforma fizičku lokaciju?

Fizička lokacija tvrtke Misli more. je u Puli. Tvrtka je spin-off već utemeljene tvrtke u nautičkoj industriji.

 

Koja je uloga web stranice?

 

Web stranica ima edukativni karakter kojim nastoji zbližiti mlađe generacije, milenijalce i GenZ sa morem i nautičkom industrijom.

Postoje li i društvene mreže?

Naravno! Imamo Instagram, LinkedIn  i Twitter.

Na kojem području djeluje platforma?

U prvoj fazi širenja platforma djeluje na području Hrvatske i regije, no glavni cilj je internacionalno širenje u budućnosti.

Za što Vam se možemo javiti?

Javite nam se ako želite više informacija o platformi, ako ste mlada osoba i tražite svoju priliku u nautičkoj industriji te ukoliko ste tvrtka ili akademska ustanova koja želi biti partner projekta ili treba usluge seminara.

 

U kojem obliku pružate seminare?

Seminari mogu biti uživo ili preko Zooma/ MS Teamsa, jednodnevni ili dvodnevni, ovisno o zahtjevima i temama dogovorenim sa tvrtkom.

 

WEB SHOP

U PRIPREMI!
bottom of page