fullDatetime-to-read.short-label

BIOGRAD BOAT SHOW 2022

Od 26. do 30. listopada održao se 24. po redu Biograd Boat Show. Biograd Boat Show je najveći regionalni nautički sajam koji okuplja nacionalne i internacionalne brodograditelje, proizvođače i distributere opreme, osiguranja te čartere. Bili smo prisutni na sajmu od samog početka, a za više detalja pročitajte tekst niže.

Kao nautički sajam, Biograd Boat Show okuplja veliki broj izlagača i posjetitelja iz Hrvatske, ali i preostalih zemalja iz regije. Centralna lokacija na Jadranu je pristupačna za posjetitelje, dok termin održavanja simbolizira završetak sezone plovidbe u Hrvatskoj. U sklopu samog sajma, omogućen je B2B aspekt sastanaka između izlagača. Sajam nudi digitalnu B2B platformu, gdje se izlagači prethodno mogu povezati, upoznati te dogovoriti sastanak. U sklopu sajma omogućen je i B2B prostor za sastanke. U sklopu B2B programa, Hrvatska Gospodarska Komora održala je 6. po redu Hrvatske Dane Nautike. Dodatno, u sklopu sajma održan je Croatia Charter Expo.

Croatia Charter Expo okuplja čartere iz regije i šire i omogućuje brze i efikasne B2B sastanke između dionika. Ove godine je Croatia Charter Expo bio lociran u zasebnom izložbenom prostoru, Hali D. Važno je napomenuti kako je Biograd Boat Show zlatni član IFBSO, International Federation of Boat Show Organizers.

U sklopu Misli More održana je prezentacija 28. listopada u 16 sati u kongresnoj sali Biograd Boat Showa. Tema prezentacije je bila „Misli More – Otvorena prezentacija skupine mladih profesionalaca iz nautičke industrije“. Razgovarali smo o radu same platforme te ciljevima koji uključuju umrežavanje mlađih generacija u nautičkoj industriji, podizanje osvještenosti i razine znanja za nove trendove te poticanje izvrsnosti kod mladih uz postizanje napretka u nautičkoj industriji. Dodatno, razgovarali smo o važnosti edukacije za mlade te zašto su praktični rad i povezanost sa strukom važni za zdrave radne navike. Predstavili smo i naše edukativne materijale koji usmjeravaju prema poslovima u nautičkoj industriji. Druga tema je bila važnost i prednost kružne ekonomije u poslovanju te zašto je to jedini održivi način napretka. Naposlijetku, predstavili smo prvi hrvatski klub mladih u nautičkoj industriji te naša tri segmenta: Young Business Professionals, Women in Marine te Sustainability Hub.

Prednosti našeg kluba jesu događaji umrežavanja, novi kontakti i potencijalne suradnje, zajednički digitalni radni prostor, pristup informacijama, radne skupine te još mnoštvo toga. Naglasili smo kako je zajednica izvor ugode, motivacije i suradnje te u duhu istog održali prvi Meet up naših Young Business Professionals istog dana uvečer. Ovim putem zahvaljujemo organizatorima sajma na podršci te svim nazočnima na sudjelovanju i podržavanju naše inicijative.

Ukoliko bi htjeli znati više i/ ili učlaniti se u naš Young Business Professionals klub, obratite nam se putem maila ili društvenih mreža. Čekamo vas!

Biograd Boat Show na našem Instagramu i TikToku



 

 
Izlažete ili posjećujete sajam METSTRADE u Amsterdamu? Dogovorite sastanak s nama na info@mislimore.com